Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Wil je een gezonder en sterker lichaam? Of werken aan een verantwoorde leefstijl? PUSH Training Studio in Nieuwegein helpt jou bij jouw doelstelling! Wij nodigen je uit voor een Proefweek Fitness. Tijdens deze week ga jij ervaren hoe wij jou gaan helpen om jouw doelstelling te behalen.

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij PUSH Training Studio ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Ilona (30 jr): "Ik vond het lastig om de 1e stap te zetten, maar door de persoonlijke begeleiding en de ervaring van de trainers voel ik me weer fit! Door de persoonlijke aandacht van de trainers voel ik mij op mijn gemak bij PUSH Training Studio."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

PUSH Training Studio in Nieuwegein is dé plek voor personal training, bootcamp en small group training. Bij PUSH Training Studio ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

PUSH Training Studio
Montageweg 5C
3433 NT Nieuwegein

KVK: 64245462
Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Geplaatst op: 2018-04-13

Wil je een gezonder en sterker lichaam? Of werken aan een verantwoorde leefstijl? PUSH Training Studio in Nieuwegein helpt jou bij jouw doelstelling! Wij nodigen je uit voor een Proefweek Fitness. Tijdens deze wee...

Lees meer Meer nieuws