Weten of PUSH Training Studio dé trainingsstudio voor jou is?

Ben jij op zoek naar een trainingsstudio in regio Nieuwegein? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met small group fitness en/of personal training? Dan is PUSH Training Studio in Nieuwegein dé trainingsstudio voor jou, met o.a. small group trainingen als Crossfit, kracht- & conditiecircuits, yoga en survivor training.

PUSH Training Studio biedt de oplossing voor iedere doelstelling! Maar welk lidmaatschap past het beste bij jou? Daar kun je achter komen via de lidmaatschapstest. 

Vul je lidmaatschapstest in!

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

 

PUSH Training Studio in Nieuwegein is dé plek voor personal training en small group training. Door persoonlijke aandacht en de beste begeleiding zorgen wij ervoor dat jij jouw doelstellingen behaald. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

PUSH Training Studio
Montageweg 5C
3433 NT Nieuwegein


Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Geplaatst op: 2018-04-13

Wil je een gezonder en sterker lichaam? Of werken aan een verantwoorde leefstijl? PUSH Training Studio in Nieuwegein helpt jou bij jouw doelstelling! Wij nodigen je uit voor een Proefweek Fitness. Tijdens deze wee...

Lees meer Meer nieuws
Yoga bij PUSH Training Studio in Nieuwegein

Yoga bij PUSH Training Studio in Nieuwegein

Geplaatst op: 2018-04-13

Ben je klaar met alle stress en lichamelijke ongemakken? Is het tijd om jouw body & mind weer in balans te brengen? Dan is Yoga wat voor jou! Ervaar Yoga bij Push Training Studio in Nieuwegein. Vraag...

Lees meer Meer nieuws