Personal training bij Push Training

Omdat PUSH Training Studio de krachten bundelt van de meest ervaren en professionele Personal trainers uit Nieuwegein en omstreken, kunnen wij met recht zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen naar een verantwoorde en gezonde leefstijl.

De unieke combinatie van trainers met verschillende disciplines onder één dak zorgt ervoor dat we onze klanten optimaal kunnen begeleiden op het gebied van sport-, voeding- en leefstijlcoaching.

Door met jouw personal trainer in onze Sportschool te trainen leert hij jou door en door kennen. Hierdoor weet hij precies wat jou motiveert en inspireert om jouw valkuilen te omzeilen en kan hij jou uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Deze resultaten worden wekelijks in kaart gebracht, zodat we er altijd zeker van zijn dat we op de goede weg zitten. Door onze passie en enthousiasme is geen doelstelling te gek. Samen staan wij sterk!

Trainers

Jeffrey Beijen

Oefentherapeut Cesar en Personal Trainer & Lifestyle Coach

Ik ben er van overtuigd dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een personal trainer weet wie je bent en kan jou hierdoor motiveren en uitdagen het beste uit jezelf te halen. Ik streef ernaar jou de hoogste kwaliteiten in training, voeding, lifestyle en inspiratie aan te bieden. Omdat ik mijn werk met zoveel passie en enthousiasme doe, ga ik net even verder waar andere stoppen.

 

Kim van Beek
Personal Trainer,lifestylecoach en mylogenics practioner

Met mijn 20 jaar ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis heb ik op meerdere gebieden kennis over het menselijk lichaam opgedaan.

Ik zal er alles aan doen om je te helpen je doelen te bereiken. Ik ben jouw "stok achter de deur"!

Rosanne van Mil

Personal Trainer & afslankcoach

Hi! Ik ben Roos.

Nadat ik zelf de knop heb weten om te zetten en mijn ongezonde lijf en leven achter mij heb gelaten wist ik het zeker: "dit wil ik ook aan anderen kunnen bieden". Ik heb mijn kantoorbaan bij de bank opgezegd en mezelf omgeschoold tot Personal Trainer.

Met mijn eigen ervaring in leefstijlverandering, de opgedane kennis bij verschillende opleidingen én een gezonde dosis humor en inlevingsvermogen, zorg ik dat ons traject samen een succes wordt.

Laat mij je helpen de knop om te zetten en samen switchen we naar een gezonde leefstijl!

Enzo Geene  
Personal Trainer & lifestylecoach

Vanuit mijn grote passie voor sport ben ik mijn eigen bedrijf gestart in personal training en coaching. Tijdens het werken als clubmanager van een sportschool ben ik erachter gekomen dat ik het meeste plezier en voldoening haal uit het coachen van mensen en het samen werken aan een gemeenschappelijk doel. Ik zal er alles aan doen om samen met jou de beste versie van jezelf te worden. Jouw streven is mijn doel. Want vergeet niet: samen bereik je meer dan alleen! Durf je met mij de uitdaging aan te gaan?

Sanne Beumer
Personal Trainer, mylogenics practitioner & Crossfit level 2 trainer
Hoi! Mijn naam is Sanne Beumer, 24 jaar en nu zo'n 5 jaar werkzaam in de sport. Ik heb de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan in het geven van verschillende groepslessen. Één hiervan is Crossfit! Door het lesgeven ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het lichaam en wat (kracht-) training met het lichaam kan doen. Hierdoor ben ik mij verder gaan ontwikkelen als Personal Trainer en heb ik verschillende opleidingen gevolgt op het gebied van Crossfit, fitnessinstructie, kracht-, snelheid-, en PowerSledTraining.

 
Anthony Beumer
Personal Trainer, lifestylecoach & Crossfit level 2 trainer
Sport is mijn passie en ik heb het geluk daar mijn beroep van te hebben gemaakt. Na het CIOS te hebben afgerond ben ik sinds 2013 werkzaam als Crossfit en Personal trainer. Ik heb mijn kennis en ervaring de laatste jaren flink uitgebreid door middel van diverse specialisaties zoals o.a. Crossfit level 1 & 2, Overload, Power Sled, kettlebel en weightlifting. Mijn doel is jouw verwachtingen te overtreffen. Mag ik jou helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen?

 

Max Meijer

Personal Trainer, Mylogenics practitioner, Lifestylecoach

Ik ben terug te vinden bij verschillende small-group trainingen en terwijl ik aan het werk ben tijdens Personal Training sessies. Ik ben enorm enthousiast om jou aan het werk te zetten en om je te stimuleren om nog meer in jezelf te geloven door mijn uitdagende en spontane manier van lesgeven. Ik ga mijn best doen jou te inspireren met mijn trainingen, zodat je altijd met een gemotiveerd en voldaan gevoel naar huis gaat. 

 

 

 

Interesse in Personal Training? Vraag nu informatie aan!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Voor personal training en small group training is PUSH Training Studio in Nieuwegein dé perfecte plek. Bij PUSH Training Studio kun je rekenen op de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

PUSH Training Studio
Montageweg 5C
3433 NT Nieuwegein

KVK: 64245462
Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Geplaatst op: 2018-04-13

Wil je een gezonder en sterker lichaam? Of werken aan een verantwoorde leefstijl? PUSH Training Studio in Nieuwegein helpt jou bij jouw doelstelling! Wij nodigen je uit voor een Proefweek Fitness. Tijdens deze wee...

Lees meer Meer nieuws