Groepslessen

Small group Training

Train in een groep van maximaal 10 deelnemers.

Crossfit
Small group

Deze uitdagende les bestaat uit een warming up, een technisch gedeelte waarin alle oefeningen van de WOD (Workout of the Day) worden besproken & geoefend en een intensieve workout geheel aangepast op ieder zijn niveau. Deze training staat onder begeleiding van gediplomeerde Crossfit trainers en halen het onderste uit de kan door een unieke combinatie van weightlifting, fitness en atletiek!

 

 

Yoga

Small group

De boog kan niet altijd onder spanning staan. Werk daarom aan jouw ontspanning d.m.v. inspanning tijdens de yogalessen op iedere woensdagavond om 21:00 uur en op zaterdagochtend om 09:00 uur.

 

Survivor Training

Small group

Breng met dit fitnesscircuit jouw fitheid naar een nieuw level. Kracht en conditietraining maken samen een superworkout waar je een aantal dagen aan zult blijven denken!

 

Crosskick Training

Small group

De mix van non-contact vechtsport met fitness maakt de ideale combinatie om op een leuke manier te werken aan je conditie en kracht. Vecht jezelf Fit!

 

PUSH Circuit

Small group

Wil jij kennis maken met fitness op een verantwoorde manier en onder deskundige begeleiding? Dan is dit instap-fitnesscircuit helemaal voor jou!

 

Butt & Legs training

Small group

Zoals de naam al doet vermoeden richt deze 30 minuten durende workout zich geheel op het onderlichaam. Werk aan de beste shape van jouw billen en benen via deze energieke training met als motto: Hard work pays off!

 

 

Core training

Small group

Het resultaat van deze 30 minuten durende workout is een ijzersterke core. De buikspieren, taille en onderrug zijn allen een target tijdens deze intensieve workout waarbij verschillende materialen worden ingezet om op jouw niveau het beste uit jezelf te halen.

 

Get active

Small group

Ben jij nog vrij onervaren in het sporten of heb je te kampen met lichamelijke beperkingen door bv. blessures? Dan is deze les voor jou op maat gemaakt. Kom in beweging met Get Active!

 

HIIT

Small group

Wil jij binnen 30 minuten de grens opzoeken en het maximale uit jezelf halen? Dan is HIIT precies wat jij zoekt.  Wordt sneller, energieker en veel fitter door deze les wekelijks op te nemen in jouw trainingsplan!

 

PUSH XL

Small group

Heb jij te kampen met overgewicht (BMI > 30) en zie jij door de bomen van alle diëten en snelle workouts het bos niet meer? PUSH XL is een intensief coachingstraject waarbij er 12 weken lang in een groep van 8 deelnemers gewerkt wordt aan een gezonde levensstijl middels een op maat gemaakt voedingsplan en een verantwoord beweegtraject.

 

 

Wil jij weten wanneer de trainingen in de buitenlucht plaatsvinden? Neem een kijkje in ons lesrooster!

 

Wil jij ook een keer meedoen met de Groeplessen? Vraag een Gratis Proefweek aan!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

PUSH Training Studio in Nieuwegein is dé plek voor personal training en small group training. Bij PUSH Training Studio ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

PUSH Training Studio
Montageweg 5C
3433 NT Nieuwegein

06-15379289
Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Ervaar Push Training Studio nu met een Gratis Proefweek

Geplaatst op: 2018-04-13

Wil je een gezonder en sterker lichaam? Of werken aan een verantwoorde leefstijl? PUSH Training Studio in Nieuwegein helpt jou bij jouw doelstelling! Wij nodigen je uit voor een Proefweek Fitness. Tijdens deze wee...

Lees meer Meer nieuws
Yoga bij PUSH Training Studio in Nieuwegein

Yoga bij PUSH Training Studio in Nieuwegein

Geplaatst op: 2018-04-13

Ben je klaar met alle stress en lichamelijke ongemakken? Is het tijd om jouw body & mind weer in balans te brengen? Dan is Yoga wat voor jou! Ervaar Yoga bij Push Training Studio in Nieuwegein. Vraag...

Lees meer Meer nieuws